icon-calender icon-facebook icon-info icon-mail icon-phone icon-tripadvisor location
Over ons

Over ons

Ons verhaal

Ristorante Va Bene is een Siciliaans-Italiaans restaurant dat zich bevindt in Voorschoten. Angela Tumbiolo en haar broer Vito hebben altijd een passie gehad voor de Siciliaanse cultuur en de daarbij behorende gastronomie. Als kinderen van gastarbeiders kwamen zij op jonge leeftijd naar Nederland. Echter, dit heeft hen er nooit van weerhouden om de tradities, die zij van hun ouders hebben meegekregen, voort te zetten. Zij zijn hun wortels altijd trouw gebleven en dat resulteerde in de oprichting van dit pareltje. Broer en zus willen in alle bescheidenheid de typische, Siciliaanse gastronomie op een verrassende, warme en charmante manier bij u aan tafel presenteren.

Door gebruik te maken van traditionele Siciliaanse ingrediënten en gerechten, probeert Ristorante Va Bene zich altijd te onderscheiden. En met succes! Glamour.nl heeft ons op plek 1 geplaatst van beste Italiaanse restaurants van Nederland. Ook heeft Harpersbazaar.nl ons in hun lijst geplaatst. Daarnaast beschikken wij over het "Marchio Ospitalità Italiana - Ristoranti Italiani nel Mondo". Dit merk staat voor het waarborgen van de Italiaanse gastvrijheid en de kwaliteit van de traditionele gastronomie.

De keuken is nu vijf dagen per week geopend. Woensdag en donderdag van 17:00 tot 22:00 uur en vrijdag tot en met zondag kunt u vanaf 12:00 uur tot 17:00 uur uitgebreid lunchen. Op maandag en dinsdag zijn wij gesloten en genieten wij van een heerlijk rustdagje.

Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor caterings, feestjes of trouwerijen. U kunt hiervoor telefonisch contact met ons opnemen en een afspraak maken. Ook raden wij altijd aan om te reserveren, zodat u verzekerd bent van een tafel.

Wij hopen jullie snel te zien bij Va Bene. Ci vediamo presto!

Een kijkje achter de schermen

Ben jij ook zo gek op ons eten? Heb je altijd al eens bij ons achter de schermen willen kijken? Of wil je ons gewoon wat beter leren kennen? Goed nieuws, dat kan!

In deze leuke mini-reportage laat onze Vito zien hoe wij ons voorbereiden en met passie en liefde gerechten voor jullie bereiden. Bekijk deze tweedelige reportage hieronder.

Deel 1

Deel 2